BTL & Event management

Precizno kreiran koncept, scenario i svi elementi događaja u cjelosti najviše će reći o vama – ko ste, kakvi ste i čemu težite. Kroz takvu vrstu predstavljanja vaš brend može rasti do neslućenih visina, jer to su prilike u kojima se direktno možete približiti i obratiti svakom čovjeku.

U Event management i BTL aktivnost unosimo savremenu notu i na pomno osmišljen način vas povezujemo sa ciljnom grupom, bilo da se radi o potrošačima, vašim poslovnim partnerima ili predstavnicima medija. Za vas organizujemo jedan ili više događaja; u nekom gradu ili na nekoliko lokacija; na otvorenom ili u izabranom prostoru, koje ćemo brendirati do najsitnijih detalja, u skladu sa vašim poslovanjem, ambicijama i željama.

Promotivni korporativni događaji, konferencije, seminari, sajmovi, proslave, koncerti, festivali; obezbjeđujemo i logistiku i rukovođenje svim aktivnostima prije, tokom i nakon svake vrste eventa.

Potpisujemo scenografiju i produkciju svih vrsta materijala za događaje, ali i za ostale potrebe klijenata, poput reklamnog ili namjenskog materijala za poklone.

Radovi