KENO VOLI POBJEDNIKE

Nema male sreće i male pobjede. Svaka je velika i jednako važna, i svaku treba da slavimo i u njoj neograničeno uživamo. Zato KENO TV, u partnerstvu sa Lutrijom Republike Srpske, svakog dana traga za novim pobjednicima koji će osvojiti vrijedne nagrade igrajući brze lutrijske igre na sreću.

Pod sloganom „KENO voli pobjednike“, naš zadatak je bio učiniti KENO TV destinacijom broj jedan ljubitelja igara na sreću u Republici Srpskoj, odnosno sinonimom za vrijedne nagrade.

Kako bismo što bolje prikazali život jednog KENO pobjednika, u online svijet smo lansirali novu YouTube zvijezdu – „Vuleta Lajf Kauča“. Za vrlo kratko vrijeme Vule, u čiju kožu je ušao poznati glumac Aleksandar Stojković Piksi, postao je prava internet senzacija, a njegove vlogove do sada je pogledalo na hiljade korisnika ovog video-servisa.

Vule je postao zaštitno lice kampanje „KENO voli pobjednike“, a sada svoju uspješnu KENO priču širi putem TV ekrana, radio stanica i bilborda širom Republike Srpske.

Svakog dana od 16 do 22 časa zabava dolazi do kauča brojnih igrača širom Republike Srpske putem KENO TV kanala. Oni koji odigraju svoju kombinaciju brojeva imaju šansu da postanu poput Vuleta, koji je istinski dokaz zašto „KENO voli pobjednike“.