KUVO

Kuvo TV je prva gaming regionalna televizija sa sjedištem u Banjoj Luci. Projekat je pokrenut na jesen 2020. godine na teritorijama BiH, Srbije i Crne Gore. U svoj sadržaj Kuvo je integrisao turnire te emisije koje se bave svim aspektima video-igara.

Kampanja koju su realizovali odjeli kreative, AV-a i Digital-a nastojala je da predstavi Kuvo TV široj javnosti i da sadržaj postavi na zavidnu poziciju u regionu.

Sam naziv televizije je poigravanje sa žargonskim izrazom karakterističnim za igranje video-igara („kuvanje“), ali i direktno usmjeravanje na profilisanje emisija kroz opušten i urban ton.

U sklopu kampanje kreirane su dvije osnovne grupe rješenja. Prva grupa odnosila se na tri kratka video-spota namijenjena promociji kroz društvene mreže. Druga grupa obuhvatala je vizuale ili kratke animacije izvedene iz video-spotova, namijenjene dodatnoj promociji na digitalu te putem raznih OOH površina.

Rezultat koji smo dobili broji se u reach-u od milion korisnika, preko 6 miliona impresija, 253 127 pregleda videa, 1428 lajkova i 271 443 engagement-a.

  • Klijent
  • Web Lokacija www.kuvo.tv
  • Period