Smart Home – kako smo ozbiljnoj temi pristupili na duhovit način?

Ko nije bar tri puta trčao kući i usput razmišljao da li je ostavio upaljenu peglu te da li će umjesto svog doma zateći požar, taj ne zna šta su muke jednog prosječnog korisnika malih kućanskih aparata.

Ali, svakoj muci jednom dođe kraj, pa tako postoji rješenje i za one koje se tiču vječnih dilema tipa „jesam li ostavio upaljenu ringlu“ ili „da li će mi klima uređaj dom pretvoriti u hladnjaču/saunu“.

Sada je tu Smart Home, nova usluga kompanije m:tel, koja u svojoj osnovi nudi savremeno i pametno rješenje za naš životni prostor tako što nam kroz kontrolu svoje kuće/stana putem pametnih telefona omogućava sigurniji život i bezbrižniju svakodnevicu. Savremeno i pametno rješenje, a svi danas upravo i težimo tome, ali želimo da i sami budemo takvi (korisnici), zar ne?!

Stoga smo ozbiljnost situacije u kojoj se svako od nas lako nađe; da nije siguran da li je njegov dom baš to – siguran, ali i idealno rješenje za nju, korisnicima ipak odlučili približiti na duhovit način, vjerujući da će se tako lakše i prepoznati u njoj. U tome nam je pomogao trio iz „Državnog posla“, naravno, bez pretjerane glume, pošto Čvarkova, Boškića i Torbicu svi i poznajemo kroz njihove zabavne i dopadljive nastupe i replike.

Jer, kao što su nam i sami poručili kroz spot koji smo osmislili za m:tel-ovu uslugu Smart Home, bolje je i da vam na zabavi u preduzeću pojedu svu Rusku salatu, nego da brinete šta ćete zateći kad se vratite kući.

„Pametna kuća za sigurnije stanovanje“ – vjerujemo da za sebe želite ovakvu bezbrižnost.

 

Podijeli