„10 ‘ladnih Nektara“

Banjalučka pivara prepoznata je kao kompanija koja vjernost svojih potrošača uvijek nagrađuje. Početna ideja bila je osmisliti do sada najveću nagradnu igru na ovim prostorima, a kada su se naše kreativne lampice udružile, dobili smo kampanju „10 ‘ladnih Nektara “.

Tokom tri mjeseca trajanja nagradne igre, timovi Aquariusa bili su zaduženi za svaki detalj ove nagradne igre – od kreiranja jedinstvene pjesme u duhu nagradne igre, TV spota koji su upamtili baš svi ljubitelji „Nektar“ piva, do svih kreativnih rješenja koja su naši dizajneri pripremali. Digital tim svakodnevno je uveseljavao pratioce društvenih mreža Banjalučke pivare, a PR tim bio zadužen da se o kampanji baš svakog dana govori u medijima.

Uz našu tehničku i AV produkciju, svaki prateći događaj protekao je besprijekorno, a kao kruna višemjesečnog rada – veliko finale koje je 6. jula 2019. godine održano na Trgu Krajine u Banjaluci uz koncert Lepe Brene.

O uspjehu kampanje najbolje govore brojke – 3.000.000 popijenih „Nektar“ piva i preko 1.500.000 poslatih kodova putem Viber-a za tri mjeseca. Ovo je jedna od kampanja na koju smo izuzetno ponosni i o kojoj svi govore, a naročito tri srećna dobitnika Porsche automobila.