Kuvo TV – Level up

Proslavili smo prvi rođendan naše sestre, koja je u međuvremenu postala ozbiljna gejmerka.

Kuvo TV, naša sestrinska firma, naučila nas je da je svijet video-igara jedna ozbiljna industrija, ali i da u prisustvu njenih članova ni slučajno ne koristimo riječ „igrica“.

Ovi redovi idu njoj u čast jer se rodila u teško, pandemijsko vrijeme i postigla odlične rezultate. Iza nas je godina prepuna turnira, streamova, različitih gaming i esport emisija te druženja sa brojnim influenserima. Da, možda će zvučati neskromno, ali za sljedeću sezonu Kuvo TV ekipa najavljuje još ozbiljnije projekte i imena o kojima se samo šuška.

Vratimo se proslavi: imali smo nezaboravno druženje, takmičenja u različitim  igrama i premijerno prikazivanje video-spota nakon kojeg smo samo zinuli, dovoljno da ubacimo parče najukusnije rođendanske torte. Ovacije su dobili odjeli Kreative, Produkcije, AV-a, ali i svi pojedinci koji su u prethodnoj godini bili dio ovog projekta, a zbog kojih smo naučili milion novih „kul“ riječi.

Na rođendan su došli influenseri kao što su Double AiM, ReMa i GUG Saiyan, nekoliko najvjernijih pratilaca, prijatelji i saradnici.

Nova sezona zvanično je počela u subotu, 11. 9. 2021. emisijom „Indie Intro“, a mi smo nestrpljivi da vidite šta se sve „zakuvalo“ u kuhinji prve regionalne gaming televizije sa sjedištem u Banjoj Luci.

Podijeli