Otvorili smo „Hotel Balkan“

Ugodno se smjestite. I pripremite kokice. A možete natočiti i jedan konjak…

Vodimo vas u odaje Hotela Balkan. Vraćamo vas, pomalo, u prošlost, ali samo da bismo vam približili sadašnjost. Naći ćete se za hazarderskim stolom u Beču, a onda, u narednoj sekundi, u šetnji alejama Banjaluke. Uvešćemo vas u hotelsko zdanje obavijeno tajnama, intrigama, spletkama i grijesima. Upoznaćete nekoliko generacija porodice Kuruzović.

I tražićete još…

Ne, ne vodimo vas na produžen vikend u samo još jedan hotel u nizu, već u avanturu sa serijskim predznakom. Vodimo vas u filmski studio „Bosonoga produkcije“, pionira kinematografije u Republici Srpskoj. Upoznajemo vas sa (r)evolucijom koja kaže kako je za nešto više od dva mjeseca, u Velikom Blaškom, nadomak Banjaluke, pređen put od eksera do filmskog studija.

A onda su pale i prve klape – ozvaničen je početak snimanja telenovele „Hotel Balkan“, serijskog projekta Telekoma Srbije i „Bosonoga produkcije“, čiju režiju potpisuju nagrađivani reditelji Saša Karanović i Saša Hajduković.

Nakon prinudne pauze, prouzrokovane pandemijom virusa korona, otvorili smo studijsko/hotelska vrata za novinarske ekipe. Predstavnike nekih od najuticajnijih medijskih kuća u Republici Srpskoj (BiH) smo proveli kroz cijeli filmski studio, a samim tim i kroz odaje Hotela Balkan, te im premijerno prikazali prve tri epizode ove serije, čime smo ujedno ozvaničili novi početak snimanja. Vijest je preplavila ne samo domaći medijski prostor, već i onaj u Srbiji, počevši od objave samog Fimskog centra Srbije do pažnje koju su joj posvetile brojne renomirane novinarske kuće.

Osim realizacije ovog događaja, naša agencija je zadužena kako za vizuelna, tako i za ostala kreativna rješenja u vezi sa ovim serijskim projektom, ali i za cjelokupan imidž i predstavljanje u javnosti, kroz PR i Digital kanale.

Podijeli