„Jedan poziv mijenja sve – ne koristi telefon dok voziš“

Inovativno i edukativno – bila su to dva osnovna zahtjeva koja je ispred nas postavio klijent. Ponudili smo kvalitetna rješenja i tako nastavili, sada već petogodišnju, tradiciju realizacije kampanja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja za kompaniju m:tel.

Ovogodišnja kampanja nosi naziv „Jedan poziv mijenja sve – ne koristi telefon kod voziš“, a za potrebu njene realizacije kreirali smo jedinstvenu instalaciju, odnosno auto-simulator. U periodu od juna do avgusta 2019. godine, postavka je putovala kroz pet gradova Republike Srpske – Banjaluku, Doboj, Bijeljinu, Prijedor i Trebinje. Više hiljada građana obavilo je test vožnju i na potpuno realističan način doživjelo šta se zapravo može dogoditi ukoliko se mobilni telefon koristi tokom vožnje. S obzirom na pojačanu frekvenciju vozila tokom ljetnjih mjeseci, na graničnim prelazima smo realizovali i brojne druge edukativne aktivnosti, a s početkom nove školske godine našu kampanju usmjerili ka bezbjednosti đaka.

Osim jedinstvene instalacije, kampanju je pratio TV spot, print i web oglašavanje. U želji da iskustva korisnika auto-simulatora nakon simulirane nezgode prenesemo što uvjerljivije, kreirali smo edukativne video-spotove u svakom od gradova i emitovali ih putem društvenih mreža kompanije m:tel.

  • Klijent M:TEL a.d. Banja Luka
  • Web lokacija mtel.ba
  • Period jun – septembar 2019. godine
  • Podijeli