„Moja kart(ic)a za putovanje“

Za potrebe klijenta UniCredit Bank Banja Luka i promocije njihove debitne kartice, osmislili smo nagradnu igru „Moja kart(ic)a za putovanje“, u kojoj su glavne nagrade bile krstarenja Mediteranom za dvije osobe, uz novčane iznose na poklon-kartici. Cilj kampanje je bio da animiramo korisnike ove kartice na njenu češću upotrebu, ali i da se krug korisnika proširi.

Za klijente banke, koji su korisnici društvene mreže Facebook, organizovali smo i zanimljiv foto-konkurs sa pitanjem „Šta je to bez čega ne bi otišli na odmor?“, a autori najkreativnijih odgovora i fotografija nagrađeni su vrijednim sedmičnim poklonima.

Tako je cjelokupna kampanja protekla u duhu ljeta, putovanja i novih avantura, a naša kreativna rješenja, koja su se kretala od TV spota, vizuala do atraktivnih animacija, dodatno su podstakla korisnike na odličan odziv. Stoga su i konačni rezultati u vidu znatnog povećanja frekvencije upotrebe ovih kartica te utrostručavanja baze pratilaca Facebook stranice UniCredit Bank Banja Luka bili samo dio uspjeha ove kampanje.

UniCredit Banjaluka | Agencija AQUARIUS | Banja Luka