OH_čajnica

Za sebe kaže da je mlada, pa valjda kao opravdanje često doda „da je čovjek mlad, koliko mu je duh mlad“. Nema „in“ mjesta u gradu u kojem nije bila, pa zato sve informacije ima u malom prstu. Svaku seriju i film zna kao da je scenario sama pisala.

Ponekad je impulsivna i provokativna, ali joj to oprostimo. Prosto, naša OH_čajnica je, što bi se reklo, duša od žene. A uz to, voli i čaj, pa tako često sjednemo zajedno i, šta drugo nego o(h)čajavamo.

Želja joj je oduvijek bila da postane influenserka, ali joj to baš i nije polazilo za rukom. Kako je vična tehnologiji, a sate i sate provodi na društvenim mrežama, OH_čajnica je odlučila da svoje znanje iskoristiti kako bi hakovala Instagram profil @plantago_cajevi. Nemojte reći klijentu, ali pomogli smo joj u tome.

Ako vas je ovaj uvod zbunio, da pojednostavimo – OH_čajnica je nova, virtuelna influenserka koju smo lansirali za našeg klijenta, kompaniju Plantago čajeve.

Kroz jedinstvenu digital kampanju, nazvanu baš po našoj influenserki, željeli smo se približiti kupcima Plantago čajeva i pratiocima na društvenim mrežama kroz neobaveznu priču. Stvaranje „živih“ likova kojima se otjelotvoruje brend i to na živopisan način, poput OH_čajnice, jedan je od najefikasnijih načina za to.

U našu malu hakersku igricu uključili su se brojni pratioci, misleći da je Instagram profil @plantago_cajevi zaista hakovan. Međutim, uslijedilo je pomirenje.

 

A kada smo već udružili našu influenserku OH_čajnicu i Plantago čajeve, zašto novo prijateljstvo prekidati? OH_čajnica i Plantago su odlučili da se druže, te da u budućnosti pišu zajedničke priče.

 

Ako ste i vi željni dnevne o(h)čajnosti, sa šoljicom razgovora, pardon čaja, čekamo vas na Instagram profilu @plantago_cajevi.

 

  • Klijent Plantago d.o.o.
  • Web lokacija plantago.ba
  • Period mart 2020. godine
  • Podijeli